Yeni Orduspor'da Nihat Balan Dönemi - Ordu Vizyon Gazetesi



Son 4 haftada kaybedilen 11 puan sonrasında Teknik direktör Mustafa ÖZER ile yollarını ayıran Yeni Orduspor, 3. Lig 1. Grup ta mücadele eden Tire  1922 Spor´dan Teknik ditektör Nihat BALAN ile anlaştı.
                Nihat BALAN´ın yardımcılığına Levent Gündüz ile Kadir Kar getildi. Kaleci antrenörü ise Nail Alköse oldu.
                Nihat BALAN daha önce Keçiörengücü, Bugsaş Spor, Fatih Karagümrük, Ankara Demir ve son olarak Tire  1922 Spor gibi birçok takımda görev yaptı. Yeni Orduspor artık Nihat BALAN   ile zirve yarışı mücadelesi verecek.

TEKNİK DİREKTÖR NİHAT BALAN KİMDİR?
1966 senesinde Malatya´da doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi, ayrıca öğretmenlik ve pedagoji eğitimi aldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Futbola Malatya İdman Yurdu´nda başladı. Ardından Malatyaspor, İzmirspor, Tirespor, Nizipspor, Ceyhanspor, Malatyaspor ve K.Maraşspor´da top oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapmaya başladı.Malatyaspor, Malatya Belediye Spor, Nevşehirspor, Belediye Bingöl Spor, Keçiörengücü, Bugsaş Spor, Fatih Karagümrük, Ankara Demir ve son olarak Tire 1922 Spor gibi birçok takımda Teknik direktör olarak görev yaptı.

Yorumlar